Guild:Harbinger

From Star Wars: The Old Republic Wiki
Jump to: navigation, search
Harbinger Banner.png
Galactic Republic Harbinger Galactic Republic
Harbinger logo circle 06 pieni.png
Faction Galactic Republic


Overview[edit source]

Hi there! This is the website of a Finnish Star Wars: The Old Republic guild, Harbinger. Because the guild is for Finnish people only, all of the following will be in finnish.

The Guild information - Kilta informaatio[edit source]

Tervehdys! Tämä on Suomalaisen Star Wars The Old Republic-killan, Harbingerin wiki-sivu

Kiltamme tarkoitus ei ole olla massiivinen, tuntemattomien ihmisten randomissa killassa pelaileva sekasotku, vaan keskitymme rakentamaan avuliaan ja hauskan peliympäristön, jossa myös hommat osataan. Otamme kiltaan vain Suomen kielen taitoisia henkilöitä, jotka ovat vähintään 16 vuoden ikäisiä. Edellinen MMO kokemus on lähes pakollista, mutta jos tulokas kykenee oppimaan pelimekaniikat tarvittavan (hyvin) nopeasti on hän tervetullut kiltaan.

Harbingerissa tavoitteemme on pelata casuaalin ja hardcoren välillä olevalla alueella. Vaadimme siis jonkinlaista omistautumista jäseniltä, mutta mistään pakko pelaamisesta ei ole kysymys. Pelin tarkoitushan on mahdollistaa hauskanpito ja jos se tuntuu työltä niin hauskuushan siitä katoaa. Emme siis ole lorvailupaikka itsekkäille pelaajille, vaan kaikkia itsensä todistaneita killan jäseniä pitää auttaa ja neuvoa, jotta saadaan yhtenäinen ja toisensa tunteva peliyhteisö.

Tätäkään ei kuitenkaan tule käsittää väärin: Emme ole mikään pelastusarmeija peliin tutustuville, vaan kaikilla alokkailla on koeaika jonka aikana upseerit arvostelevat tämän henkilön kyvyt ja sen, että sopiiko hän persoonansa puolesta yhtenäiseen joukkoomme. Emme ota henkilöä mukaan vaikka hän olisi koko serverin paras PvP:ssä tai PvE:ssä jos hän ei osaa/kykene pelaamaan porukassa tai jos hän ei kunnioita killan sääntöjä esim. loukkaamalla kiltalaisia toistuvasti.

Kiltamme tulee asettumaan PvP servulle, Tasavallan (Republic) puolelle, Euroopan alueella. Kaikkea pelin contenttia tulee näillä näkymin tehtyä yhtäpuolisesti (Miksi maksaa tyhjästä?). Raidit, instat ja battlegroundit tullaan kaluamaan killan jäsenten toivomassa tahdissa.

Samaan aikaan kiltalaiset auttavat toisiaan infolla, grouppaamalla ja milloin mitenkin vaan voi auttaa esim, TOR:in ainutlaatuisissa flashpointeissa. Keksitään kaikkea hauskaa esim. Kunnon vanhan-ajan world PvP:tä vihollistukikohdassa tai vaikkapa jotain eventtejä.

Rakenteellisesti kiltaa johtaa 3-4 tasapuolista, vakituista johtajaa, jotta ei pääse syntymään minkäänlaista diktatuuria. Näiden alla toimivat Upseerit (Officer) ja näiden alla ovat hyväksytyt Jäsenet (Member). Kaikkeista alimmalla ovat koeajalla jäsenyyttä hakevat alokkaat (Applicant). Koeaika ja alokas (applicant) arvo tulevat käyttöön vasta niille pelaajille jotka hakevat jäsenyyttä launchin jälkeen.


Jos olet Suomalainen, yli 16-vuotias (Ei yläikärajaa), kiinnostunut SWTOR:ista ja haluat pelata hauskassa, yhtenäisessä ja mielekkäässä ryhmässä, suuntaudu Harbingerin Guild Headquarters public foorumille ja etene ohjeiden mukaisesti.

Kun olet jättänyt hakemuksesi swtor.com public foorumille, muistathan vielä painaa sitä Apply this guild nappia!

---

Guild Headquarters Public Forum: http://www.swtor.com/guilds/6544/harbinger/public-forum

Viralliset kotisivut: http://harbinger.enjin.com

Foorumit: http://harbinger.enjin.com/forum

IRC: #SWTOR_Harbinger @ Quakenet